Med service og godt humør i top, findes den rette løsning helt sikkert til dig.

Reparation af grusvej

Ved hjælp af min special- opbyggede lastbil kan jeg genetablere og renovere den/de slidte grusveje i én arbejdsgang. Det behøver ikke at være forbundet med store udgifter at vedligeholde grusveje og andre grusbelagte pladser.

Efter renovering af grusvejen er der en hel jævn og plan vej uden huller, der derfor ikke belaster de køretøjer der benytter grusvejen, samtidig tåler grusvejen en stor belastning. Ved hjælp af min vejhøvl retter jeg vejen, og derefter lægger materialer på i den mængde, som passer netop den vej, og vejen vil herefter være hel jævn. På grund af denne opbygning vil grøfter og rabatter ikke bliv fyldt op med overskydende vej- materiale. Der kan lægges vejbelægning på i mange former for materialer, lige fra knust asfalt 0,16, vejgrus 0,16 til alle former for skærver.

Jeg er altid klar til en snak, om hvordan vi bedst kan behandle jeres vej, samt hvilke materialer der er bedst at bruge. På den måde kan vi sikre det bedste resultat.

✓ Grusplads

På gruspladsen har cs mange forskellige former for materialer til levering. Samtidig har du mulighed for selv at hente, hvor der bliver læsset med maskine lørdag mellem 8-13 eller efter aftale

✓ Diverse grusmaterialer

Der kan håndteres alt fra grus, stabil til nøddesten. Andre materialer kan skaffes efter aftale

✓ Kranbilskørsel

Claus Steensen kan sørge for oprydning af byggeaffald, hejseopgaver af byggematerialer samt kørsel med bl.a. pallegaffel, jernplader og haveaffald

✓ Containerkørsel

Containerkørsel af jord, grus og sten. Der kan også tilbydes container til opfyldning, efter aftale.