Etablering af grusvej eller renovering af grusvej

Ønsker du hjælp til etablering af grusvej eller til renovering af grusvej? Hos Claus Steensen ApS har vi specialiseret os både etablering, vedligeholdelse og reparation af grusvej. Vi servicerer kunder i blandt andet Slagelse, Ringsted og Kalundborg samt på resten af Sjælland.

Renovering af grusvej udføres med specialbygget lastbil

Det behøver ikke at være forbundet med store udgifter at vedligeholde en grusvej eller enhver anden grusbelagt belægning. Vi benytter en specialbygget lastbil til at genetablere slidte grusbelægninger i en enkelt arbejdsgang. Dermed kan vi udføre renovering af grusvej hurtigt og effektivt.

Renoveringen foregår ved, at vi først retter belægningen til, hvorpå vi lægger en passende mængde nye materialer på. Herefter bliver belægningen helt jævn, plan og uden huller. Vores redskab sikrer samtidig, at grøfter og rabatter ikke bliver fyldt op med overskydende vejmateriale.

Vi anbefaler vores kunder, at de indgår en vedligeholdelsesaftale, hvor vi kommer forbi 1-2 gange om året eller efter aftale for at vedligeholde belægningen, herunder at udføre løbende lapning af huller i grusvej. Dermed kan vi forlænge levetiden på grusvejen.

Vi tilbyder også anlæg af grusvej i forbindelse med nybyggeri eller ved ændringer af et byggeri.

Hvordan laver man en grusvej?

Mange grusveje er opstået ved, at man blot har fyldt grus i hjulsporene, men det giver naturligvis ikke det bedste resultat. En ordentlig grusvej kræver derimod et solidt forarbejde, hvor overjorden fjernes, og hvor der for eksempel lægges bundsand og stabilgrus. Samtidig skal det sikres, at afvanding sker mod siderne, når materialerne lægges.

​Vi lægger belægninger i mange former for materialer, og det kan være alt fra knust asfalt 0,16, vejgrus 0,16 og stabilgrus 0,32 til alle former for skærver. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder.

Få et tilbud på renovering eller etablering af grusvej

Vi er altid klar til en snak om priser, valg af materialer samt dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi det bedste resultat, uanset om der er tale om vedligehold og reparation af huller i grusvej eller om opbygning af grusvej.

Du kan kontakte os på telefon 22 51 65 60 (Claus) eller 22 51 65 71 (Per) eller på e-mail info@cs-grusveje.dk. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for enten renovering af grusvej eller etablering af grusvej.

✓ Grusplads​

På gruspladsen har CS mange forskellige former for materialer til levering. Samtidig har du mulighed for selv at hente, hvor der bliver læsset med maskine lørdag mellem 8-13 eller efter aftale​

✓ Diverse grusmaterialer​

Der kan håndteres alt fra grus, stabil til nøddesten. Andre materialer kan skaffes efter aftale​

✓ Kranbilskørsel​

CS kan sørge for oprydning af byggeaffald, hejseopgaver af byggematerialer samt kørsel med bl.a. pallegaffel, jernplader og haveaffald​

✓ Containerkørsel​

Containerkørsel af jord, grus og sten. Der kan også tilbydes container til opfyldning, efter aftale.​

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

svartid på 48 timer

Udfyld formularen, med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, samt adresse og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​ Husk og sende billeder med af grusvejen som I ønsker tilbud på

 
 
 
 
Vedhæft gerne billeder af opgaven
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt