Transportbånd til fjernvarmerender, kloakrender og kabelrender

​Leder du efter en entreprenør, som benytter transportbånd til fjernvarmerender, kloakrender og kabelrender? Hos Claus Steensen ApS har vi, udover at tilbyde renovering og etablering af grusveje, specialiseret os i at opfylde render og huller i forbindelse med nedgravning af kabler. Det sker ved hjælp af et mobilt transportbåndsystem. Vi arbejder i blandt andet Slagelse, Ringsted og Kalundborg samt andre steder på Sjælland.

Opfyldning af huller med materialer såsom jord, grus og sten

Vi benytter transportbånd til fjernvarmerender, kabelrender og kloakrender, når vi skal opfylde huller. Vi kan lægge alle former for løse materialer såsom jord, grus og sten med videre. Dog arbejder vi ikke med beton og asfalt.

Det er nemmere og mere effektivt at benytte et mobilt transportbåndsystem til opfyldning af huller end at arbejde manuelt. Samtidig er det både tidsbesparende og ressourcebesparende. Dertil kommer, at transportbåndet gør det muligt for os at opfylde langt større huller end ved manuelt arbejde.

Kontakt os for at høre om transportbånd til fjernvarmerender

Vores pris afhænger af opgavens størrelse, og dertil kommer valg af materialer såsom sten, jord og grus. Du er velkommen til at høre mere om entreprenør transportbånd og om vores ydelser, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 22 51 65 60 (Claus) eller 22 51 65 71 (Per) for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail info@cs-grusveje.dk.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

svartid på 48 timer

Udfyld formularen, med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, samt adresse og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​ Husk og sende billeder med af grusvejen som I ønsker tilbud på

 
 
 
 
Vedhæft gerne billeder af opgaven
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt